بررسی اثربخشی فیلم شبهه مستند در فرآیند آموزش به بیمار در بیماران کاندید بستری جهت درمان با ید رادیواکتیو و همراهانشان
اثربخشی فیلم شبهه مستند در فرآیند آموزش به بیمار در بیماران کاندید بستری جهت درمان با ید رادیواکتیو و همراهانشان در بخش پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی بصورت کارآزمایی بالینی خوشه ای بررسی شد.
نویسندگان:
دکتر محمد مبین مرادی، دکتر نجمه کرم زاده زیارتی، دکتر بابک فلاحی، دکتر آرمان حسن زاده راد، دکتر علیرضا امامی اردکانی، دکتر ریحانه منافی فرید، دکتر سحر دادفر
چکیده:
درمان با ید رادیواکتیو یک درمان رایج برای بیماران مبتلا به کارسینوم های افتراق یافته تیروئید (DTC) پس از برداشتن کامل تیروئید است. آموزش صحیح به بیمار و ایجاد یک نگرش صحیح از بیماری برای موفقیت درمان بسیار مهم است، زیرا رعایت صحیح آمادگی های ضروری قبل از درمان، فعالیت های طی بستری و پیگیری های بعد از درمان نقش بسزایی در بهروه وری و موفقیت درمان دارند و همه این موارد در فرایند "آموزش به بیمار" به مراجعه کننده آموزش داده می شود. در سال های اخیر تاثیر محتوای سینمایی بر آموزش نگرش پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است و نشان داده شده است که محتوای سینمایی چه در قالب مستند چه داستانی می تواند در آموزش مفاهیم پزشکی به خصوص نگرش به بیماری و بیمار ثمربخش باشد. این مطالعه با هدف بررسی اثربخشی آموزش به کمک محتوای سینمایی در قالب یک فیلم شبه مستند، در آموزش بیماران کاندید درمان با ید رادیواکتیو و همراهان آنها انجام شده است.
ارسال به دوستان