دریافت نوبت کلیک کنید
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز

بیمارستان شریعتی با همکاری شهرداری و واحد بهداشت محیط این بیمارستان درروز بدون پلاستیک به آموزش عمومی و برپایی نمایشگاه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، واحد بهداشت محیط بیمارستان شریعتی چهارشنبه 21 تیر 1402 همزمان با روز بدون پلاستیک نمایشگاهی در بیمارستان شریعتی برپا کرد و به ارائه آموزش های زیست محیطی پرداخت. دراین مراسم کارشناسان واحد بهداشت محیط بیمارستان شریعتی با ارائه پوستر و بروشور های آموزشی و توضیح درباره خطرات زیست محیطی طولانی مدت استفاده از پلاستیک، به آموزش عمومی برای کاهش استفاده از پلاستیک پرداختند. همچنین تشویق به استفاده از کیسه های پارچه ای هنگام خرید از دیگر فعالیت هایی انجام شده در این مراسم بود. 
دراین نمایشگاه مدت زمان تجزیه پذیری ظروف یکبار مصرف، پوشک بچه، شیشه، فیلتر سیگار، ماسک ، کاغذ و پوست میوه ها با یکدیگر مقایسه شده است.
 براساس نتایج چند تحقیق خرد شدن و تکه تکه شدن پلاستیک ها در محیط زیست  باعث تولید ذرات کوچکتر و میکروپلاستیک‌ها می شود. میکروپلاستیک‌ها در تمامی کره زمین از زیستگاه‌های دریایی از قطب‌ها تا استوا، از سطح دریا و خط ساحلی تا اعماق دریا پراکنده شده اند. وقتی کیسه‌های پلاستیکی در معرض نور آفتاب قرار می‌گیرند، پلاستیک موجود در آنها هرگز از بین نرفته و ذرات سمی آزاد شده از آنها وارد زنجیره غذایی می‌شود که می توانند منجر به بروز جهش های ژنتیکی و انواع بیماری ها حتی در نسل های آینده بشوند. 
به نظرمحققان مقدار میکروپلاستیک‌ها در حال افزایش است و حتی اگر بتوان از ورود مواد جدید پلاستیک به  محیط زیست جلوگیری کرد، تکه تکه شدن اقلام پلاستیکی موجود برای سال‌های آینده ادامه خواهد داشت. بر اثر آلودگی حاصل از کیسه‌های پلاستیکی، سالانه هزاران جانور آبزی و بیش از یک میلیون پرنده در جهان تلف می‌شوند. برنامه حفاظت از محیط زیست سازمان ملل متحد برآورد کرده است در هر 1.6 کیلومتر مربع از اقیانوس‌ها، 46 هزار قطعه زباله پلاستیکی شناور وجود دار.
 کیسه‌های پلاستیکی اغلب به صورت اشتباهی توسط حیوانات بلعیده شده و پس از انسداد معده آنها منجر به مرگشان می‌شوند. بسیاری پرندگان نیز به دلیل گیر افتادن داخل کیسه‌های پلاستیکی نمی‌توانند پرواز کنند.
 برای تولید این میزان کیسه به صدها هزار بشکه آب و مواد شیمیایی سمی نیاز است که این اسیدها نیز به نوبه خود سبب تولید باران‌های اسیدی و آلودگی آب‌ها می‌شود. 
بیشتر کیسه‌های پلاستیکی برای تجزیه کامل به 1000 سال زمان نیاز دارند و عمر آنها بیش از 10 برابر عمر انسان است
اقدام برای اهش استفاده از پلاستیک در کشورمان از همین الان میتواند به ارتقای سلامت جامعه ای که در آن زندگی می کنیم کمک کند. 
 
برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز برپایی نمایشگاه و ا برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز برپایی نمایشگاه و ارائه آموزش های عمومی در بیمارستان شریعتی در روز بدون پلاستیک به عنوان رسالت بیمارستان سبز
فرانک معصومی فرد
تهیه کننده:

فرانک معصومی فرد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه