دانشگاه علوم پزشکی تهران 81631
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/11/10 - 09:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 298
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید معاون معاون تحقیقات و فناوری وزیربهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از برنامه های پژوهشی و مراکز تحقیقاتی بیمارستان شریعتی

دکتر پناهی معاون پژوهشی وزیر بهداشت به همراه دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن دیدار با دکتر جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی، از برنامه های پژوهشی و مراکز تحقیقاتی این بیمارستان بازدید کردند.

بازدید معاون پژوهشی وزیر بهداشت به همراه دکتر قناعتی از برنامه های پژوهشی و مراکز تحقیقاتی بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیربهداشت و دکترسعید مهرزادی مشاور اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، به همراه دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارشنبه پنجم بهمن، ۱۴۰۱، از برنامه‌های پژوهشی و مراکز تحقیقاتی این بیمارستان بازدید کردند. در این دیدار دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به قدمت ۵۰ ساله این بیمارستان، وجود هفت مرکز تحقیقات، دو پژوهشکده و یک پژوهشگاه در این بیمارستان را از ویژگی‌های بیمارستان شریعتی دانست و از توجه و حضور دکتر پناهی و دکتر قناعتی قدردانی کرد. در ادامه این جلسه دکتر مجید سروری، معاون پژوهشی بیمارستان شریعتی گزارشی از مجموعه های پژوهشی بیمارستان ارائه کرد و با اشاره به انتشار ۶ مجله در مجموعه این بیمارستان، درباره طرح توسعه معاونت پژوهشی توضیح داد. دکتر سروری ارائه خدمات پژوهشی به بخش‌های فاقد مرکز تحقیقات و همچنین تشکیل هاب پژوهشی و فراهم آوردن محیطی برای ارتباط بهتر پژوهشگران خارج از مجموعه بیمارستان را از برنامه‌های این معاونت در بیمارستان شریعتی برشمرد.

دکتر قناعتی در این جلسه با اشاره به برنامه‌های دانشگاه، از ساخت مجموعه پارک علم و فناوری به نام شهر علمی شهید سلیمانی خبر داد و گفت: این شهر علمی با روش‌های مدرن مهندسی و برای نیاز‌های آینده ساخته می‌شود. امیدواریم با کمک وزارت بهداشت قسمت‌هایی از آن را افتتاح کنیم.

در ادامه این جلسه دکتر داود بیگی رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بیمارستان شریعتی، با اشاره با تاریخچه مرکز پزشکی هسته‌ای، خلاصه‌ای درباره فعالیت‌های این مرکز، تعداد مقالات منتشر شده و انتشار  مجله پزشکی هسته‌ای ایران از سال 1993 صحبت کرد.

در ادامه دکتر محمد واعظی رئیس پژوهشکده انکولوژی،هماتولوژی و سل تراپی نیز در این جلسه ابتدا با اشاره به سابقه ۳۰ ساله مراکز تحقیقاتی زیر مجموعه این پژوهشکده و گفت: دراین یکسال اخیر با تشکیل کمیته‌های پژوهشی و تعیین ماموریت‌ها و چشم انداز‌های مراکز تحقیقات، ساختاراین سه مرکز تحقیقات شکل گرفت.دکتر واعظی افزود: در این پژوهشکده جنس کار ما بالینی است و پژوهش‌ها مبتنی بر نیاز است. تمام کارهایی که در این پژوهشکده انجام می‌شود از دل گراند راند‌ها و مشاهدات بالینی بوجود می‌آید. دکتر واعظی در ادامه گزارشی از دیگر فعالیت‌های پژوهشکده ارائه کرد.  

در این نشست دکتر پناهی پس از ارائه گزارش ها، درباره مرجعیت علمی سخن گفت و یکی از نشانه‌های مرجعیت علمی را تولید علم برای موقعیت‌های مورد نیاز دانست و افزود: مرجعیت علمی یکی از جدیدترین مسایل در حوزه وزارت بهداشت است و یکی از مشخصه‌های مرجع بودن تولید دانش و ارجاع دیگران است. دکتر پناهی همچنین کاربردی بودن پژوهش برای حل مشکل جامعه را یکی دیگر از شرایط مرجعیت علمی عنوان کرد و با اشاره تولید علم اقتصادی، آن را یکی دیگر از مشخصه‌های مرجعیت علمی دانست و افزایش کیفیت زندگی جامعه و کاهش بار بیماری‌ها را از مصادیق دانش اقتصاد بنیان بیان کرد.

دکترپناهی همچنین دیپلماسی علمی و گسترش روابط با دانشگاه‌ها و دیگر مراکز   علمی و فنی چه در داخل و خارج از کشور و همتاپروری را از دیگر مصادیق مرجعیت علمی بیان کرد.وی همچنین طرح‌های مرتبط با هوش مصنوعی و سلامت الکترونیک را بسیار ارزشمند برشمرد وآینده بخش پژوهش در کشور را استفاده از این دیتا‌ها و دانست. معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از ایجاد شبکه تحقیقاتی در کشور خبر داد و گفت: از این پس با درایت و کمک شما محققان، تمامی دیتا‌ها و اطلاعات مراکز تحقیقاتی جمع آوری و در اختیار تمامی مراکز تحقیقات قرار داده می‌شود.

دکترپناهی در بخشی از سخنان خود همچنین با اشاره به گزارش مراکز تحقیقاتی در بیمارستان شریعتی گفت: این بیمارستان یک بیمارستان مرجع علمی است که بسیاری از مردم برای درمان در رشته‌های قلب، انکولوژی دیابت، گوارش، روماتولوژی به این بیمارستان مراجعه می‌کنند. البته این شاخصه‌ها در این بیمارستان و مراکز تحقیقات آن به خوبی دیده می‌شود که شایسته تقدیر است و امیدواریم بتوانیم این شرایط را چند برابر کنیم. پس از این نشست دکتر پناهی و دکتر مهرزادی با حضور در مرکز تحقیقات پژشکی هسته‌ای ، مرکز تحقیقات روماتولوژی و پژوهشکده انکولوژی هماتولوژی و سل تراپی از بخش‌ها و احد‌ها و فعالیت‌های این مراکز تحقیقات و پژوهشکده بازدید کردند.

  • گروه خبری : پژوهش,مناسبت ها
  • کد خبر : 228046
 فرانک  معصومی فرد
تهیه کننده:

فرانک معصومی فرد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه