بررسی استراتژی های آموزشی بیمارستان شریعتی نوین در دیدار رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با رئیس بیمارستان شریعتی
دکتر احمدرضا جمشیدی و معاونان بیمارستان شریعتی در دیدار با دکتر صالحی درباره ساختارهای آموزشی و نیروی انسانی بیمارستان شریعتی نوین تبادل نظر و تصمیم گیری کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این جلسه با حضور دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی و مدیر پروژه بیمارستان شریعتی نوین، دکتر محمدحسین پورغریب معاون پروژه، دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی و معاونان درمان و آموزشی بیمارستان شریعتی سه شنبه پنجم دی ۱۴۰۲ برگزار شد.
در این جلسه که با هدف بررسی، پیش بینی و برنامه ریزی گروههای آموزشی، اعضای هیئت علمی و فرایندهای درمانی و بیمارستان شریعتی نوین برگزار شد، دکتر جمشیدی ضمن تاکید بر لزوم سیاست گذاری دقیق در این پروژه گفت: بیمارستان شریعتی نوین، مرکزی پیشرفته با طراحی دقیق و کاربردی است که در اجرای ابعاد درمانی و آموزشی آن اهداف علمی و همگام با مسایل روز دنیا درنظر گرفته شده است.
وی در ادامه افزود: این بیمارستان در آینده ظرفیت بالایی در ارائه خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی خواهد داشت و در نظرگرفتن امکاناتی از جمله کلاسهای درس برای دانشجویان و دستیاران در هر بخش به تقویت سطح علمی و آموزشی این بیمارستان کمک موثری خواهد کرد.
دکتر پورغریب در این جلسه درباره نقشههای بخشهای درمانی، آموزشی و پژوهشی بیمارستان نوین و پیش بینیهای انجام شده برای خدمات مختلف گفت: برای انتخاب بخشها و خدمات تشخیصی و درمانی علاوه بر در نظر گرفتن بالاترین استانداردهای بیمارستانی از تجربیات وضعیت فعلی بیمارستانهای دانشگاه استفاده کردیم.
وی در ادامه افزود: نکته حائز اهمیت در طراحی این پروژه علاوه بر تهیه زیرساختهای مورد نیاز برای خدمات دهی استاندارد به بیماران، فراهم آوری امکانات آموزشی و رفاهی مناسب برای اساتید، فراگیران و نیروی انسانی است.
دکتر جعفری معاون درمان بیمارستان شریعتی نیز استفاده از نظر روسای بخشهای و در نظر گرفتن برخی خدمات که امکان ارائه آن در بیمارستان شریعتی فعلی مقدور نیست را در کاهش مشکلات بیماران موثر دانست.
در ادامه دکتر صالحی گفت: راه اندازی دو بیمارستان کلینیک حضرت مهدی (عج) و بیمارستان حکیم تجربه با ارزشی برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است که میتواند مارا در تامین کادر درمان بیمارستان شریعتی نوین یاری کند.
دکتر صالحی همچنین دیدگاه درست درباره گروههای مختلف آموزشی را در تربیت اعضای هیئت علمی و تقویت آموزشها موثر دانست.
وی در ادامه حضور اعضای هیئت علمی فرهیخته در دانشگاه علوم پزشکی تهران و استفاده از تجربه اساتید، گروههای آموزشی و افراد صاحب نظر را در پیش بینی اعضای هیئت علمی و برنامه ریزیها موثر دانست و گفت: در نظر گرفتن تقاضاها، برآورد تجهیزات و اجرای فازبندی برای راه اندازی میتواند استراتژی مناسبی برای این پروژه بهداشت و درمان در کشور باشد.
ارسال به دوستان