همزمان با ایام اعیاد مبارک قربان و غدیر
جشنواره غذای سالم در بیمارستان شریعتی برگزار شد
جشنواره غذای سالم با مشارکت پرستاران و کارکنان بخش ها و واحد های مختلف در بیمارستان شریعتی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، جشنواره غذای سالم با مشارکت پرستاران و کارکنان بخش ها و واحد های مختلف سه شنبه 13 تیر 1402 همزمان با روز ولادت امام علی النقی (ع) در بیمارستان شریعتی برگزار شد.در این جشنواره که با هدف تقویت روحیه کارکنان و به مناسبت ایام مبارک قربان و غدیر برگزار گردید ، پرستاران ، و کارکنان واحد های مختلف با پخت آش محلی از جمله آش رشته، آش گوجه، آش هریسه ، آش دوغ و آش کدو در این مراسم مشارکت کردند.
این جشنواره در سالن غذاخوری بیمارستان ساعت 9 صبح آغاز شد و 5 تن از همکاران به عنوان داور این مسابقه به بررسی دستخت ها از نظر تزئین ، مزه و ارزش تغذیه ای رای دادند. از میان 16 نوع آش شرکت کرده در این جشنواره 4 نفر عنوان برتر این مسابقه را کسب کردند.
آمنه حسین قادر ، رقیه نوراله، آرزو نورزاده و هاجریوسفی با بالاترین رای از سوی داوران به عنوان برندگان این جشنواره اعلام شدند.
ارسال نظر