دانشگاه علوم پزشکی تهران 81631
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/02/17 - 10:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 565
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در آستانه ورود به حوزه هوش مصنوعی و تجزیه تحلیل داده

جلسه هیئت رئیسه بیمارستان شریعتی با محوریت افتتاح مرکز داده بیمارستان و آغاز پژوهش های حوزه هوش مصنوعی و تجزیه تحلیل داده ها و همکاری های مشترک با سایر بخش های دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این جلسه یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 با حضور اعضای هیئت رئیسه بیمارستان برگزار شد.

در ابتدا دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان گفت: در بیمارستان ذخایر علمی و کاربردی فراوانی وجود دارد و برنامه ریزی و مدیریت منابع، در ریل گذاری اهداف بلند مدت و توسعه ای بیمارستان نقش تعیین کننده دارد و فعالیت در حوزه هوش مصنوعی و تجزیه تحلیل اطلاعات یکی از مواردی است که می تواند سیر سرامدی علمی و حرکت در مرز دانش بیمارستان را حفظ کند. وی در ادامه افزود پیکر بیمارستان با حرکت به سوی فناوری و ورود به علوم جدید آمیخته شده است و بذر بیمارستان با تاسیس بخش پزشکی هسته ای کاشته شده است که امروز بعد از گذر 50 سال همچنان جزو فناوری های پیچیده پزشکی است.

رئیس بیمارستان شریعتی با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی در رشد و بالندگی بیمارستان گفت: دستیابی به اهداف بیمارستان جز با همراهی و همدلی تمام کارکنان میسر نیست و اجرای طرح های موثر در سلامت جسم و روان کارکنان می تواند مانع ایجاد حس فرسودگی شغلی شود و از اعضاء خواست برنامه های خود برای رشد رضایت مندی شغلی کارکنان را ارائه کنند.

در ادامه دکتر مجید سروری معاون پژوهشی بیمارستان از راه اندازی زود هنگام مرکز داده بیمارستان خبر داد و گفت: با توجه به رشد روز افزون فناوری های تشخیصی و تحلیلی با کمک هوش مصنوعی و همچنین اهمیت ارزیابی داده ها در حوزه های مختلف پزشکی اقدام به خریداری یک ابر رایانه کرده ایم و پس از طی مراحل اولیه آماده بهره برداری از این دستاورد هستیم. وی در ادامه افزود بیمارستان شریعتی از ابتدا در مرز دانش فعالیت کرده است و در بسیاری از علوم سرامد بوده است و این روند باید ادامه داشته باشد و آمادگی خود برای همکاری با سایر دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی اعلام می کنیم.

در ادامه دکتر مرجان یغمایی معاون بین الملل بیمارستان گفت: بیمارستان و اساتید آن جایگاه ویژه ای در ارتباطات بین المللی دارند و اقداماتی در راستای افزایش و تسهیل این ارتباطات شکل گرفته است و با افزایش ارتباطات بین المللی ، نیاز به وب سایت انگلیسی و عربی بیمارستان، بیش از پیش محسوس است و مقرر شد نسخه انگلیسی و عربی سایت با کمک واحد روابط عمومی بیمارستان و مدیریت روابط عمومی دانشگاه راه اندازی شود.

در پایان حاضرین به ارزیابی آخرین مرحله از روند بازسازی بخش های درمانی، آموزشی و زیر ساختی بیمارستان پرداختند و در مورد چگونگی بازسازی بخش اورژانس بیمارستان و سازماندهی اورژانس خون به بحث و گفتگو نشستند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست,پژوهش,مدیریت
  • کد خبر : 264917
کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

تصاویر

تنظیمات پس زمینه