• تاریخ انتشار : 1403/01/29 - 08:09

بازدید دکتر عین اللهی از پروژه بیمارستان شریعتی نوین

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پروژه درحال ساخت بیمارستان شریعتی نوین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این بازدید با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی، دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه و دکتر محمدحسین پور غریب معاون پروژه بیمارستان شریعتی نوین صبح امروز 28 فروردین 1402 انجام شد.

دکتر جمشیدی ضمن بازدید، گزارشی از روند ساخت پروژه و چالش های پیش روی اتمام و بهره برداری آن ارائه کرد و وزیر بهداشت تاکید کرد: تلاش می کنیم همکاری های لازم برای عبور از این مرحله را انجام دهیم تا بیمارستان آماده خدمت رسانی به بیماران شود.

توضیح اینکه: بیمارستان شریعتی نوین به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران در غرب تهران درحال ساخت است.این بیمارستان هزار تختخوابی، یک بیمارستان راهبردی برای استان های تهران و البرز به شمار می رود که می‌ تواند نقش مهمی در خدمات رسانی به ویژه در زمان بروز بحران ایفا کند.

• گروه خبری : حوزه ریاست,مدیریت