• تاریخ انتشار : 1402/10/21 - 11:52

بررسی فنی راه اندازی سیکلوترون مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی

کارشناسان تجهیزات پزشکی، دفتر فنی و معاونت درمان از سیکلوترون مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی بازدید کردند.

بررسی فنی راه اندازی سیکلوترون مرکز پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، سیکلوترون و مرکز تولید رادیو داروی پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی با حضور کارشناسان فنی بازدید و بررسی شد. دراین بازدید و بررسی که با حضور دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی و دکتر بابک فلاحی رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی انجام شد. همچنین دکتر شاه محمد نماینده شرکت مطلب کیش عارفان، مهندس قاسمی و مهندس محسنی کارشناسان دفتر فنی دانشگاه و همچنین کارشناسان معاونت درمان دانشگاه حضور داشتند و استاندارد های فنی برای راه اندازی سیکلوترون را بازبینی کردند.
دکتر برکتی در این بازدید ضمن تاکید بر لزوم دقت در راه اندازی سیکلوترون ، مورد نیاز بودن رادیو داروها را یکی از اولویت های مهم بیمارستان در خدمت رسانی دانست و بر تسریع فرایندها تاکید کرد.
در این بازدید همچنین عملکرد منبع تغذیه برق، دستگاه های خنک کننده، نرم افزارهای مورد نیاز و تجهیزات پشتیبانی مرکز تولید رادیو دارو و دستگاه سیکلوترون بررسی و بازبینی شد.

• گروه خبری : گروه پزشکی هسته ای,حوزه ریاست,مدیریت,ویژه دانشگاه,بازدیدها