• تاریخ انتشار : 1402/09/12 - 10:32

برگزاری وبینارتغذیه درفاشیت نکروزان با همکاری واحدتغذیه بالینی بیمارستان شریعتی

وبیناراصول تغذیه دربیماری فاشیت نکروزان با همکاری واحدتغذیه بالینی بیمارستان شریعتی برگزار شد.

برگزاری وبینارتغذیه درفاشیت نکروزان با همکاری واحدتغذیه بالینی بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، وبینارتخصصی با موضوع نقش تغذیه در فاشیت نکروزان یکشنبه 12 آذربا تدریس دکتر زهرا سلطانی مشاور تغذیه بالینی بیمارستان شریعتی برگزار شد.این وبینار با هدف بازآموزی و بیان تازه های تغذیه در بیماری فاشیت نکروزان برای مشاوران و استادان تغذیه در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزارشد .

فاشیت نکروزان به عنوان یک بیماری نادری است که بعد از تروما یا اعمال جراحی گزارش شده است.افراد مسن ، بیماران دیابتی و افراد با نقص ایمنی بیشتر در معرض عفونت پوستی فاشیت نکروزان قرار دارند.تغذیه مناسب به خصوص دریافت کافی از ویتامین های B1 ,C,E,D3 ، پروتئین و روی در این بیماری اهمیت ویژه ای دارد.

• گروه خبری : درمان,آموزش کارکنان
سحر محمودی