• تاریخ انتشار : 1403/04/03 - 11:23

برگزاری کلاس های آموزشی شنا ویژه فرزندان کارکنان و اعضا هیئت علمی در مجموعه استخر و سونا شهید توکلی

مدیریت تربیت بدنی، کلاس های آموزشی شنا را ویژه فرزندان کارکنان و اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجموعه استخر و سونا شهید توکلی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، کلاس های آموزش شنا ویژه فرزندان کارکنان و اعضا هیئت علمی در دو سطح مبتدی و پیشرفته برای رده سنی 7 تا 16 سال برگزار می شود.
مدیریت تربیت بدنی، مهلت ثبت نام در کلاس های آموزشی ذکر شده را از 2 تا 6 تیرماه 1403 و شروع دوره های آموزشی را از 9 تیرماه تعیین کرده است. به علت محدودیت ظرفیت، اولویت براساس زمان ثبت نام متقاضیان صورت می پذیرد.
توضیح اینکه، علاقه مندان برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس: خیابان نصرت شرقی، نرسیده به میدان توحید، دانشکده پرستاری و مامایی، مجموعه استخر و سونا شهید توکلی دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه و یا با شماره تلفن 66420738 تماس بگیرند.
برای دریافت پوستر کلاس های آموزشی شنا، اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : حوزه ریاست,مدیریت