• تاریخ انتشار : 1402/09/21 - 10:18

جلسه مدیر بیمارستان شریعتی با نمایندگان سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران

دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی با نمایندگان سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران دیدار و گفت و گو کرد.

جلسه مدیر بیمارستان شریعتی با نمایندگان سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این جلسه سه شنبه 21 آذر 1402 در دفتر مدیریت بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه دکتر شاهین فر رئیس اداره مستغلات شهرداری منطقه 6 و مهندس جرجانی به عنوان نمایندگان شهرداری منطقه 6 تهران و همچنین مهندس امیر خضایی مسئول دفتر فنی بیمارستان شریعتی حضور داشتند.
در این جلسه دکتر برکتی مدیر بیمارستان شریعتی و حاضران با بررسی اسناد شهرداری ، درباره عوارض ساختمان های بیمارستان شریعتی تبادل نظرکردند.

• گروه خبری : مدیریت,ویژه دانشگاه,مدیریتی

جلسه مدیر بیمارستان شریعتی با نمایندگان سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران جلسه مدیر بیمارستان شریعتی با نمایندگان سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران