جلسه مدیریت بحران با موضوع پشه آئودس در بیمارستان شریعتی برگزار شد
جلسه مدیریت بحران با محوریت پشه آئودس در بیمارستان شریعتی به منظور مقابله با حوادث و تهدیدات زیستی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی این جلسه چهارشنبه 3 مرداد 1403 با حضور دکتر محمد عبداللهی معاون درمان، دکتر نگار حسن زاده مدیر نظارت بر درمان و بهبود کیفیت و زهره قوامی معاون مدیر و مسئولین واحدها برگزار شد و حاضرین به موضوع تهدیدات زیستی مرتبط با پشه ائودس پرداختند.
در ابتدا ملیحه یزدان بد دبیر کمیته بحران و بلایا بیمارستان شریعتی، گزارشی درباره چرخه عمر و زیستگاهها، استراحتگاهها و هماهنگی برای جمعآوری آبهای راکد و مدیریت بهینه پسماندها صورت ارائه کرد و حاضرین با توجه به اهمیت موضوع و لزوم آمادگی بیمارستان برای کنترل و پیشگیری به بحث و گفتگو نشستند.
توضیح اینکه پشه ائودس، یکی از پشههای خطرناک و منتقل کننده بیماریهای ویروسی مانند ویروس زیکا، ویروس دنگی، ویروس چیکونگونیا و ویروس نیلغربی است. این پشه در مناطق گرم و مرطوب جهان شناخته شده است و به عنوان یک تهدید بهداشت عمومی مطرح است.
پشه ائودس در مناطق شهری و روستایی حضور دارد و به دنبال آبهای راکد برای تخمگذاری میرود. این پشهها عموما در آبهای آلوده و آلوده به فاضلاب وجود دارند و با تخمگذاری در این آبها، لاروهای خود را تولید میکنند.
برای کنترل و پیشگیری از گسترش پشه ائودس، اقداماتی مانند تخریب محل تخمگذاری، استفاده از ابزارهای حفاظتی مثل مواد شیمیایی و مصرف مواد ضد پشه، حفظ بهداشت شخصی و پوشیدن لباسهای مناسب در معرض حشرات، از اهمیت بالایی برخوردارند.
با انجام این اقدامات و هماهنگی بین مراکز بهداشتی و محیطی، میتوان از گسترش پشه ائودس جلوگیری کرد و بهداشت عمومی جامعه را حفظ کرد.
ارسال نظر