• تاریخ انتشار : 1403/06/25 - 09:33

حضور خادمان جمکران در بیمارستان دکتر شریعتی به مناسبت روز نهم ربیع‌ الاول

خادمان مسجد مقدس جمکران به مناسبت فرا رسیدن روز نهم ربیع‌الاول، روز آغاز امامت حضرت مهدی (عج)، با حضور در این بیمارستان، از کادر درمانی تقدیر کرده و با بیماران ملاقات نمودند.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان شریعتی، در مراسمی که 23 شهریور 1403 به منظور تقدیر از خدمات ارزشمند کادر درمان و به مناسبت این روز فرخنده برگزار شد، خادمان جمکران با اهدای هدایایی از سوی مسجد جمکران، مراتب قدردانی و احترام خود را به جان‌فشانی‌ها و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر مجموعه درمانی بیمارستان ابراز داشتند. ایشان با تقدیم بسته‌های متبرک و هدایای معنوی به پرستاران، پزشکان و سایر اعضای کادر درمانی، قدردانی ویژه‌ای از تلاش‌های شبانه‌روزی آن‌ها در خدمت به بیماران و جامعه به عمل آوردند.

علاوه بر این، خادمان با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان، به ملاقات بیماران رفته و با آنان به گفتگو نشستند و هدایای مسجد جمکران را به بیماران اهدا کردند. این بازدید با استقبال گرم و دلگرمی بیماران و همراهان آنان همراه بود و روحیه‌ای تازه به آنان بخشید.

• گروه خبری : دفتر پرستاری,حوزه ریاست,مدیریت