• تاریخ انتشار : 1402/06/05 - 08:48

رئیس بیمارستان شریعتی در پیام روز داروساز توانمندی متخخصان این رشته در بیمارستان را باعث افتخار دانست

دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی در پیامی زاد روز حکیم زکریای رازی را به همکاران داروساز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتراحمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی در پیامی فرارسیدن پنجم شهریور، زادروز حکیم زکریای رازی را به همکاران داروساز تبریک گفت.

متن پیام بدین شر ح است:

هوالحکیم

زاد روز حکیم نامور ایران محمد بن زکریای رازی همواره الهام بخش متخصصان و پژوهشگران نه تنها درکشورمان بلکه در سراسر دنیا بوده است.داروسازی همچون روح در جان،بخشی جدایی ناپذیر علم و دانش پزشکی است.این بیمارستان نیز همواره در مسیر بالندگی خود عرصه علوم دارویی و سلامت بخشی به دردمندان با تکیه بر دستان توانمند شما متخصصان داروساز، سر به آسمان غرور می ساید و پرچم افتخار افراشته است.

ضمن تبریک این روز خدمت یکایک شما امیدوارم در پناه حضرت حکیم پایدار و برقرار باشید .

دکتر احمدرضا جمشیدی

رئیس بیمارستان شریعتی