• تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 11:29

رئیس بیمارستان شریعتی در پیام روز پرستار منزلت این حرفه را بی همتا دانست

دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی در پیامی ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

رئیس بیمارستان شریعتی در پیام روز پرستار منزلت این حرفه را بی همتا دانست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی درپیامی فرا رسیدن ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به پرستاران بیمارستان شریعتی تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

به نام خدا

همکاران عزیز

پرستاری خود شان و منزلتی بی همتاست. نور ایمان ،چراغ علم و تجربه های ارزشمند از آن گوهری درخشان در دستان شما می سازدکه می توان با تاسی به الگوی صبر و استقامت حضرت زینب کبری سلام الله علیها از این حرفه مقدس جلوه ای بی نظیر به نمایش گذاشت.

بی شک خداوند متعال برای انسان هایی که با ایمان قوی گام بر می دارند،این ظرفیت و شرایط را هموار می کند. روحشان را با خیر مانوس و تعقل و کاردانی شان را بالا می برد، الهام و ابتکار می دهد و در نظر مردم و جامعه منزلت و اعتبار می بخشد، همانگونه که در یکایک شما می بینم.

شایسته می دانم در فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س ) و روز پرستار این افتخار را خدمتتان تبریک بگویم. امیدوارم در این مسیر همواره پایدار و سر افراز باشید.

دکتر احمدرضا جمشیدی

رئیس بیمارستان شریعتی