راهکار های تغذیه سالم و عادات غذایی
یکم تا هفتم اردیبهشت ماه به عنوان هفته سلامت ملی، با شعار «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» اعلام شده است و هفتم اردیبهشت با عنوان سلامت خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی به تغذیه اختصاص داده شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، تقریبا برای همهی ما پیش آمده است که در راستای تغذیه سالم تلاش کنیم، عادات غذایی خود را تغییر دهیم و یا مواد غذایی جدید را امتحان کنیم اما اگر خانواده الگوی غذایی دیگری داشته باشند بدون تردید اجرای این موارد، ناممکن به نظر می رسد.
تهیه غذا و تغذیه اعضای خانواده یکی از مهمترین وظایف سرپرستان خانواده است، که به چند نکته جهت مراقبت از خود و سبک زندگی سالم اشاره میکنیم:
1) هیچ غذایی منع مطلق ندارد
2) هدفمان از سالم خواری، تناسب اندام و سلامتی باشد نه کاهش وزن
3) با غذاهای ساده و راحت شروع کنیم
4) در کنار خانواده غذا بخوریم
5) به غذاهای خود سبزیجات اضافه کنیم
6) از امتحان کردن خوراکیهای تازه نترسیم
7) از پروتئینهای گیاهی غافل نشویم
8) شیرینی به هضم غذا کمک نمیکند
اجرای تغذیه ی سالم در خانواده نیازمند زمان، صبر و آزمون و خطای بسیار است اما اگر به فواید آن برای تک تک اعضای خانواده فکر کنیم می توانیم این مسیر را با صبر و خلاقیت بیشتری طی کنیم. به یاد داشته باشید که کلید موفقیت در این کار، مثبت بودن و تشویق افراد خانوده -و حتی خودتان- به مصرف مواد غذایی سالم و مغذی و پرهیز از منع و سختگیری است.
تهیه شده در واحد تغذیه بالینی بیمارستان شریعتی
ارسال به دوستان