• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 13:15

فراخوان برگزاری مسابقه خاطره نویسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار مسابقه خاطره‌نویسی را ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، بدون شک همه‌‌ی ما به عنوان عضوی از اعضای خانواده نظام سلامت در طول دوران تحصیل، تدریس و خدمت خود به عنوان کادر درمان یا اداری، خاطرات زیبا و دلنشینی داشته‌ایم که دوست داریم این خاطره‌ها در جایی ثبت و بازگو کنیم. با شرکت در این مسابقه شما می‌توانید خاطرات زیبای خود را به ثبت برسانید. علاقه مندان به شرکت در این رقابت ادبی می توانند، تا 30 آبان ماه 1402 با مراجعه به شناسه تلگرامی @tumsvscapr نسبت به ثبت نام خود اقدام و برای کسب اطلاعات بیشتر از مسابقه با شماره 64432531 تماس برقرار کنند.
شرایط شرکت در مسابقه هر شرکت کننده می‌تواند فقط یک خاطره ارسال کند. در ابتدای صفحه می‌بایست یک نام مرتبط با موضوع خاطره، نام و نام خانوادگی نویسنده، محل خدمت و شماره تلفن همراه درج شود.
آثار می‌بایست در فایل Word حداکثر در 2 صفحه سایز A4 (500 کلمه) با فونت 13 تایپ شده باشد.
آثار به شماره تماس 09354752333 در پیام رسان ایتا یا شناسه @tumsvscapr در پیام رسان تلگرام و بله ارسال شود.
تمام آثار ارسالی در صورت نداشتن مشکل در کتابی با نام نویسنده به چاپ خواهد رسید.

به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی

• گروه خبری : مدیریت