• تاریخ انتشار : 1402/12/03 - 12:00

پیام تبریک مدیر بیمارستان شریعتی به مناسبت روز مهندس و فرا رسیدن نیمه شعبان

دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی به مناسبت روز مهندس و در آستانه نیمه شعبان این ایام را به همکاران تبریک گفت.

پیام تبریک مدیر بیمارستان شریعتی به مناسبت روز مهندس و فرا رسیدن نیمه شعبان  دکتر حسن برکتی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی در آستانه نیمه شعبان و ولادت حضرت مهدی (عج ) و همچنین فرا رسیدن روز مهندس با ارسال پیام تبریک این روز را به همکاران واحد های فنی مهندسی این بیمارستان تبریک گفت.متن پیام بدین شرح است:

همکاران گرامی مهندس،
بی تردید عزت و سربلندی هر سازمانی مرهون تلاش ها و اندیشه های بدیع انسان ها یی است که با تفکر و خلاقیت، پلی به سرزمین توانستن ساخته اند. هنرمندانی مسئولیت پذیر که در صورت بروز هر مشکل با تلاش خود راهی می سازند و در هر تاریکی نوری برمی فروزند. لازم می دانم فرارسیدن پنجم اسفندماه روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را که امسال درآستانه نیمه شعبان و فرارسیدن ولادت یوسف زهرا (س)، موعود منتظران، مباهات هستی، منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) قرار گرفته است را صمیمانه به همکاران خصوصا همکاران تلاش گر در عرصه مهندسی تبریک بگویم.توفیقات روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر حسن برکتی
مدیر بیمارستان شریعتی