• تاریخ انتشار : 1403/03/25 - 16:22

پیام تسلیت مدیر پرستاری بیمارستان شریعتی به مناسبت درگذشت معین کازرانیان

طیبه زرچینی مدیر پرستاری بیمارستان شریعتی به موجب پیامی درگذشت معین کازرانیان پرستار بخش آی سی یو را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، متن پیام بدین شرح است:

غرض نقشیست کز ما باز ماند                 که هستی را نمی بینم بقایی

پرستاران یادآور این واقعیت هستند که بدور از غوغای جهان، انسانیت زنده است و قلب هایی هستند که با عشق و ایثار می تپند و انسان هایی که در راه تسکین آلام و دردهای بیماران، موی سپید می کنند.

معین کازرانیان پرستاری جوان، تلاش گر و ستودنی در بخش مراقبت های ویژه بود و نبودش برایمان سخت و غمناک است، چرا که در ابتدای مسیر بود و با توجه به علم و مهارت در کنار تعهد و اخلاق نیکو ای که از او سراغ داشتیم دستاورد های ارزشمندی در انتظارش بود.

بدینوسیله مراتب تسلیت و همدردی با خانواده معزز ایشان و جامعه گرامی پرستاری را اعلام می کنم و برای آن عزیز از دست رفته علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

طیبه زرچینی

مدیر پرستاری بیمارستان شریعتی