• تاریخ انتشار : 1403/03/25 - 15:05

پیام تسلیت هیئت رئیسه بیمارستان شریعتی به مناسبت درگذشت معین کازرانیان پرستار بخش آی سی یو

جوان برومند معین کازرانیان، پرستار بخش آی سی یو بیمارستان شریعتی بر اثر سانحه تصادف دارفانی را وداع گفت. به همین مناسبت هیئت رئیسه بیمارستان پیام تسلیتی منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، متن پیام بدین شرح است:

إنّا للّه وإنّا إلیْه راجعون

خبر اندوه بار درگذشت معین کازرانیان پرستار پر تلاش بخش آی سی یو، موجب تأثر و تألم خانواده بیمارستان شریعتی گردید.

ایشان جوانی تلاش گر بود و با اشتیاقی وصف ناپذیر در عرصه خدمت به بیماران، بی وقفه فعال و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نبود و از دست دادن ایشان، غم بزرگی را بر پیکر بیمارستان به جای گذاشت و یاد ایشان برای همیشه برقلب و ذهن ما نقش خواهد بست.

ضمن ابراز مراتب تسلیت و همدردی با خانواده معزز ایشان، اساتید محترم و کارکنان بیمارستان و همچنین جامعه ایثارگر پرستاری، برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماییم.

هیئت رئیسه بیمارستان شریعتی

• گروه خبری : دفتر پرستاری,حوزه ریاست,درمان,مدیریت,ویژه دانشگاه