• تاریخ انتشار : 1402/09/15 - 07:42

پیام مدیر بیمارستان شریعتی به مناسبت فرارسیدن روز حسابدار

دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی،روز حسابدار را به همکاران واحد های مالی و حسابداری این بیمارستان تبریک گفت.

پیام مدیر بیمارستان شریعتی به مناسبت فرارسیدن روز حسابدار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی، فرا رسیدن 15 آذر وروز حسابدار را به همکاران واحد های مالی و حسابداری این بیمارستان تبریک گفت.متن این پیام بدین شرح است:

به نام خدای حسابگر،حسابدار آسمان و زمین

خدایی که ذخیره ای برای مطالبتش ندارد، نه سهامیست  نه تضامنی و نه محدود. همکاران گرامی ، بدون شک حسابداری یکی ازدقیق ترین و حساس ترین حرفه هاست. همکاری، پشتکار، دقت و توانمندی شما همواره با ارزش ترین دارایی و پشتوانه ای قدرتمند برای بیمارستان شریعتی بوده است. فرا رسیدن 15 آذر، روز حسابدار بهانه ای است تا از تمامی همکاران  در واحد های امور مالی و حسابداری بیمارستان تشکر و قدردانی کنم. امید است درپناه پروردگار دانا و توانا ، سلامت و تندرست  و در راستای خدمت  به خلق خدا و پیشبرد اهداف  سازمانی  همچون امروزتان  همواره  پیشگام  و همراه و یاور باشید.

دکتر حسن برکتی

مدیربیمارستان شریعتی