جلسه کمیته تغذیه بیمارستان دکتر شریعتی برگزار شد
جلسه کمیته تغذیه بیمارستان دکتر شریعتی با حضور معاون درمان، رئیس بخش تغذیه بالینی و مدیر پرستاری برگزار شد. در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات گذشته، آمار مشاوره های تغذیه بیماران بستری و سرپایی و شاخص های ارزیابی سال آینده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان دکتر شریعتی، کمیته تغذیه با حضور دکتر محمد عبداللهی معاون درمان، دکتر سمیه اصغری، رئیس بخش تغذیه بالینی، طیبه زرچینی، مدیر پرستاری و سایر اعضای کمیته برگزار شد.
در ابتدای جلسه، سحر مقام معصومی، مسئول تغذیه بالینی و دبیر اجرایی کمیته، ضمن پیگیری مصوبات جلسه گذشته، گزارشی از آمار مشاوره های تغذیه برای بیماران بستری و سرپایی و شاخص های ارزیابی سال آینده ارائه کرد.
در ادامه، نتایج نظرسنجی از خدمات غذایی بیماران بستری و کارکنان در زمینه طعم و مزه، دمای غذا، تنوع غذایی، حجم غذا و رفتار کارکنان توزیع کننده غذا ارائه شد.
همچنین، مقایسهای بین مشاوره های تغذیه انجام شده در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به همراه راهکارهایی برای کمک به تهیه برنامه غذایی روزانه بیماران، به ویژه بیماران مصرف کننده غذاهای رژیمی، به منظور تامین بهینه کالری مورد نیاز روزانه ارائه گردید.
دکتر عبداللهی، معاون درمان، بر نقش مهم پرستاران و سرپرستاران در سلامت بیماران تاکید کرد و اظهار داشت که شان بیمارستان ما در کیفیت ارائه خدمات است.
وی همچنین، نیاز به آموزش و تبادل نظر بین گروه های تغذیه، پرستاری و پزشکی را برای ارائه خدمات موثرتر به بیماران ضروری دانست.
در پایان جلسه، وضعیت مراقبت تغذیه بیماران ICU و چالش های گاواژ برای این بیماران بررسی شد و مواردی چون رزرواسیون غذا برای پرسنل و بررسی ثبت مشاوره های تغذیه در بیماران دیابتی سرپایی در HIS نیز مورد بحث قرار گرفت.
ارسال نظر