جلسه هیئت رئیسه بیمارستان شریعتی با تاکید بر حفظ روند رشد و توسعه بیمارستان شریعتی برگزار شد
اولین جلسه هیئت رئیسه بیمارستان شریعتی با محوریت بررسی عملکرد سال گذشته و ارائه برنامه های سال جاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این جلسه در تاریخ 19 فروردین 1403 با حضور دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس، دکتر حسن برکتی مدیر، دکتر محمدرضا جعفری معاون درمان و اعضای هیئت رئیسه بیمارستان شریعتی برگزار شد.
در ابتدا دکتر جمشیدی گفت: حضور در جمع خانواده بیمارستان شریعتی افتخار بزرگی است که نصیب من شده است و دیدن این خانواده همدل و همیار با عزمی راسخ برای خدمات رسانی به بیماران و پیشبرد اهداف بیمارستان امکان تصمیم گیری های مهم و کلان را تسهیل می کند. وی در ادامه افزود در سال گذشته طرح های مهمی در بیمارستان که سالها ناتمام مانده بودند، به بهره برداری رسیدند که می توان به راه اندازی درمانگاه، ساختمان امید، ساختمان امیر المومنین(ع)، پیشبرد ساخت موتورخانه بیمارستان و سایر پروژه های بیمارستان اشاره کرد که نقش موثری در بهبود خدمات دهی به مراجعه کنندگان ایفا می کند و دستیابی به این مهم، تنها در سایه همکاری بخش های درمانی و پشتیبانی میسر بود و در سال جاری نیز حفظ روند رشد و توسعه زیر ساخت های بیمارستان شریعتی در دستور کار قرار دارد.
در ادامه دکتر برکتی گفت: سال 1402 توسعه ای در بخش های درمانی و زیرساختی بیمارستان با هدف افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان و همچنین کارکنان بیمارستان بوجود آمد و علاوه بر راه اندازی ساختمان های جدید، بازسازی بخش های درمانی همچون ریه، NICU، جراحی اعصاب در دستور کار قرار گرفت و در راستای رفاه کارکنان نیز پروژه های احداث پارکینگ و نصب دکل همراه اول اجرا شد. وی در ادامه افزود در حوزه زیر ساخت بیمارستان منابع زیادی صرف راه اندازی موتورخانه بیمارستان شده است که راه اندازی آن بیش از 5 سال متوقف شده بود و امیدواریم با راه اندازی آن شاهد بهبود وضعیت موجود باشیم.
در ادامه دکتر جعفری ضمن ابراز خرسندی از وضعیت خدمات دهی اورژانس در ایام نوروز گفت: نوروز امسال خدمات دهی اورژانس به بیماران با استاندارد بالایی انجام شد و توانستیم بازخورد قابل قبولی از بازدید های متعدد وزارتخانه و دانشگاه در این روزها کسب کنیم که این موضوع به همکاری صحیح افراد و بخش ها گواه می دهد.
در ادامه دکتر مرجان یغمایی معاون بین الملل ضمن ارائه گزارشی از عملکرد معاونت گفت: ایجاد واحد بین الملل مستقر در بیمارستان، موجبات رضایت مندی اساتید را فراهم کرده تا بتوانند با سهولت بیشتری ارتباطات فرا مرزی خود را گسترش دهند و پیگیر امور بین الملل خود باشند. وی در ادامه از اخذ مجوز برگزاری دوره های آموزشی بین الملل خبر داد و گفت: در ابتدا بانک اطلاعاتی اساتید تشکیل شد و در این مسیر از کمک دانشجویان بین الملل نیز بهره جسته ایم و این ارتباطات می تواند دستاورد های علمی و مالی برای بیمارستان داشته باشد و برگزاری دوره های آموزشی نیز یکی از دست آورد های این اقدام است که می تواند باعث ارزآوری برای دانشگاه و بیمارستان شود.
در ادامه دکتر سید محمود سجادی معاون آموزشی بیمارستان به طرح گسترش فضاهای آموزشی در بیمارستان اشاره کرد و گفت در سال گذشته موفق شدیم یک فضای مناسب در بیمارستان را به حوزه آموزش اختصاص دهیم و ابراز امیدواری کرد با راه اندازی این بخش می توانیم خدمات آموزشی را گسترش دهیم و در نظر داریم در سال جاری آزمایشگاه مهارت (Skill lab) را نیز ارتقاء دهیم. وی در ادامه گزارشی از برگزاری کلاس های فرهنگی، دوره های آماده سازی دستیاران، جشنواره آموزشی و سایر اقدامات انجام شده در حوزه آموزش ارائه کرد.
در ادامه دکتر مجید سروری معاون پژوهشی از راه اندازی مرکز داده بیمارستان خبر داد و گفت: در سال گذشته بیمارستان زیرساخت ایجاد یک مرکز داده را فراهم کرد و درحال حاضر این بخش آماده خدمات رسانی به طرح های پژوهشی است. وی در ادامه افزود: با توجه به پیشرفت هایی که در حوزه هوش مصنوعی و مهندسی داده در سطح جهان بوجود آمده است و همچنین ورود علوم مختلف به این حوزه نوظهور، برای تداوم و پیشرفت روند رشد علمی و پژوهشی بیمارستان شریعتی، وجود مرکز داده و ابر کامپیوتر یک ضرورت بود که با پیشبینی های بعمل آمده این مرکز راه اندازی شد و امیدوارم بتوانیم خدماتی ارزنده ای به حوزه های دارویی، درمانی، تشخیص و سایر ابعاد هوش مصنوعی و پایش اطلاعات ارائه دهیم.
در پایان دکتر محمد عبداللهی مدیر درمان بیمارستان سال گذشته را سال پرکاری خواند و گفت با وجود تعدد فعالیت های درمانی، فعالیت های موثری در راستای تقویت زیر ساخت الکترونیک بیمارستان انجام شد. وی در توضیح گفت الکترونیکی سازی دستاورد های فراوانی را برای بهبود پروسه های درمان فراهم می کند که می توان به مدیریت دقیق منابع و اطلاعات، رصد لحظه ای رویداد ها و تسهیل در بررسی و گزارش گیری و به طبع آن تصمیم گیری موثر اشاره کرد و افزود در سال جاری نیز برنامه هایی داریم تا بتوانیم ضریب نفوذ سیستم های کارامد را افزایش دهیم.
ارسال به دوستان