• تاریخ انتشار : 1403/07/24 - 08:33

ارزشیابی درون دانشگاهی بخش عفونی بیمارستان دکتر شریعتی انجام شد

مدیر ارزشیابی معاونت آموزشی دانشکده پزشکی از بخش عفونی بیمارستان دکتر شریعتی بازدید کرد.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان دکتر شریعتی، این بازدید ۲۳ مهر ۱۴۰۳ با حضور دکتر سید امیر حسین جوادی، مدیر ارزشیابی معاونت آموزشی دانشکده پزشکی، دکتر حمید عمادی کوچک، مدیر گروه عفونی، و دکتر محمد عبداللهی، معاون درمان و همکاران بخش عفونی بیمارستان دکتر شریعتی انجام گرفت.

در ابتدای این جلسه، دکتر شیرین افهمی، رئیس بخش عفونی بیمارستان، گزارشی جامع از فعالیت‌های آموزشی در حوزه رشته عفونی و گرمسیری ارائه داد. این گزارش شامل مرور بر دوره‌های چرخشی بین‌بخشی و بیمارستانی و همچنین گردش فعالیت های آموزشی و مهارتی بر اساس کوریکولوم‌های آموزشی در مقاطع مختلف عمومی، تخصص و فوق تخصص بود. وی همچنین به امکانات موجود در بخش برای حمایت از فرآیندهای آموزشی اشاره کرد.

در ادامه، اعضای حاضر در جلسه به بررسی راهکارهای حفظ و ارتقای کیفیت آموزشی پرداختند و تدابیری ساختارمند برای بهبود دوره‌های چرخشی و تقویت ساختار آموزشی ارائه شد.

در پایان این بازدید، اعضای تیم ارزشیابی از امکانات بخش عفونی شامل تجهیزات درمانی، آموزشی، و رفاهی بازدید به عمل آوردند و نتایج بازدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : دفتر پرستاری,مدیریت