• تاریخ انتشار : 1403/07/24 - 10:06

سومین کنفرانس مشترک بخش‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان دکتر شریعتی برگزار می‌شود

سومین کنفرانس مشترک بخش‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران با بررسی بیماری های نادر و پیچیده توسط اساتید برجسته در بیمارستان شریعتی برگزار می‌شود.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان شریعتی، این کنفرانس روز پنجشنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ الی ۱۳ در سالن شهید پیرویان بیمارستان شریعتی برگزار می‌شود.
این کنفرانس که هر سه ماه یک بار در مراکز درمانی مختلف برگزار می‌شود، فرصتی برای تبادل اطلاعات و به‌روزرسانی علمی برای اساتید، دستیاران و دانشجویان است.
در این رویداد، موارد پیچیده و آموزشی توسط اساتید برجسته مورد بررسی قرار می‌گیرد تا دانش‌پژوهان بتوانند از آخرین دستاوردها و تجربیات بالینی بهره‌مند شوند.
  • گروه خبری : حوزه ریاست,مدیریت