دانشگاه علوم پزشکی تهران: 81631
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/07/24 - 14:56

پیام تبریک رئیس بیمارستان دکتر شریعتی به مناسبت روز جهانی بیهوشی

به مناسبت روز جهانی بیهوشی، دکتر احمدرضا جمشیدی، رئیس بیمارستان شریعتی، پیامی تبریک صادر کرد.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان شریعتی، متن این پیام به شرح زیر است:

همکاران گرانقدر حوزه بیهوشی و متخصصان پرتلاش  بیمارستان دکتر شریعتی

با سلام

در آغاز، فرا رسیدن روز جهانی بیهوشی را به همه شما عزیزان که در عرصه‌های گوناگون درمان و جراحی، نقش بی‌بدیل و حیاتی ایفا می‌کنید، تبریک عرض می‌نمایم. بی‌تردید، تخصص و تعهد شما در ایجاد آرامش و امنیت برای بیماران در حساس‌ترین لحظات زندگی آنها، نشان از اهمیتی بی‌نظیر در فرآیند درمان دارد.

بیهوشی، به عنوان یکی از پایه‌های اصلی علم پزشکی نوین، امکان انجام پیچیده‌ترین جراحی‌ها و درمان‌ها را فراهم ساخته است. در این راستا، شما عزیزان با دانش و مهارت خود، سلامت بیماران را به دست می‌گیرید و در مواقع بحرانی، با اطمینان خاطر، همراهی آنها را بر عهده می‌گیرید. نقش شما نه تنها در آرامش بیماران و موفقیت جراحی‌ها، بلکه در پیشبرد علم پزشکی و ارتقای سطح خدمات درمانی نیز بسیار ارزنده و شایان تقدیر است.

اینجانب برای شما اساتید، کارشناسان، تکنسین ها و دستیاران فعال در این حوزه آرزوی موفقیت و تندرستی دارم و امیدوارم که همچنان با شور و اشتیاق به خدمت به جامعه و بیماران عزیز ادامه دهید.

با سپاس و احترام،
دکتر احمدرضا جمشیدی