• تاریخ انتشار : 1403/04/03 - 11:20

آغاز ثبت نام یازدهمین مدرسه ورزشی تابستانه ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی

مدرسه ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در 4 رشته متنوع ورزشی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، با هدف توسعه و گسترش امر ورزش در بین خانواده کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، مدیریت تربی بدنی مدرسه ورزشی را در 4 رشته والیبال، بسکتبال، شنا، آمادگی جسمانی و ایروبیک (ویژه فرزندان دختر) و فوتبال (ویژه فرزندان پسر) در رده سنی 6 تا 13 سال به تفکیک در هر دو بخش دختران و پسران از 9 تیر 1403 تا اواسط شهریور ماه برگزار می کند.
علاقه مندان به شرکت در مدرسه ورزشی تابستانه می توانند، برای ثبت نام 3 و 4 تیرماه 1403 در ساعات اداری به مجموعه ورزشی شهید چمران مراجعه کنند.
توضیح اینکه، با توجه به ظرفیت محدود و استقبال بالا از مدرسه ورزشی اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.
برای دریافت پوستر مدرسه ورزشی، اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : دفتر پرستاری,حوزه ریاست,مدیریت