• تاریخ انتشار : 1403/04/07 - 11:41

تجزیه و تحلیل سیر درمان بیمار در کمیته مورتالیتی بیمارستان شریعتی

در جلسه کمیته مورتالیتی بیمارستان شریعتی، آخرین سیر درمان بیماری مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، جلسه به ریاست دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس و با حضور دکتر محمدرضا جعفری معاون توسعه، دکتر عبدالهی مدیر درمان و اعضای هیئت علمی بیمارستان شریعتی، دوشنبه 4 تیر 1403 برگزار شد و فرشته باقری دبیر اجرایی کمیته، گزارش جامعی از روند درمان بیمار ارائه کرد و حاضرین به تبادل نظر درباره مستندات پرونده، جزئیات سیر درمان و اصلاحات لازم در فرایند ها پرداختند.

کمیته های مورتالیتی و موربیدیتی بیمارستان شریعتی با هدف بهبود ارائه خدمات به بیماران، به صورت دوره ای جلسات برگزار کرده و به تحلیل و بهبود فرایند های درمانی می پردازند. این تلاش ها به منظور ارتقای کیفیت خدمات به بیماران انجام می‌شود.

• گروه خبری :