• تاریخ انتشار : 1403/07/05 - 10:58

پیام تبریک معاون توسعه بیمارستان دکتر شریعتی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر محمدرضا جعفری معاون توسعه مدیریت و منابع بیمارستان دکتر شریعتی در پیامی فرا رسیدن روز بهداشت محیط را به فعالان این حوزه تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان دکتر شریعتی، متن پیام به این شرح است.

همکاران گرامی حوزه بهداشت محیط،

با نهایت افتخار و مسرت، فرا رسیدن روز جهانی بهداشت محیط را به شما تلاشگران و دلسوزان این حوزه تبریک عرض می‌کنم. این روز یادآور تلاش‌های بی‌دریغ و مسئولیت‌پذیری شما عزیزان در راستای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه است.

نقش بی‌بدیل شما در ایجاد محیطی سالم، پاکیزه و بهداشتی در بیمارستان دکتر شریعتی غیرقابل انکار است. تلاش‌های شما در حفاظت از محیط زیست، مدیریت پسماندهای بیمارستانی و ارتقاء آگاهی‌های بهداشتی، نه تنها سلامت فیزیکی بلکه آرامش روانی را برای بیماران و کارکنان فراهم می‌کند.

از این فرصت استفاده کرده و از تمامی زحمات، فداکاری‌ها و تعهدات شما در انجام وظایف دشوار تقدیر و تشکر می‌کنم. امیدوارم با استعانت از خداوند متعال و با همکاری و همراهی یکدیگر، همواره در مسیر پیشرفت و تعالی خدمات بهداشتی و محیطی گام برداریم.

با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای شما همکاران گرامی.

دکتر محمدرضا جعفری

معاون توسعه مدیریت و منابع بیمارستان دکتر شریعتی