• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 08:05

پیام رئیس بیمارستان شریعتی به مناسبت گرامیداشت روز پزشک

دکتر احمدرضا جمشیدی به مناسبت فرارسیدن سالروز بزرگداشت حکیم ابوعلی سینا، روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، متن پیام به این شرح است:

با نام خداوند رحمتگر و مهربان

با سلام و احترام،

پزشکان به عنوان ضامن سلامت جامعه و امنیت روحی بیماران، نقش بسیار مهمی در جامعه دارند. آنها با دانش و اخلاص خود، درد و رنج بیماران را کاهش می‌دهند و به شفا و عافیت آنها کمک می‌کنند.

همانطور که آیه مبارکه "ومنْ احْیاها فکانّما احْیاالنّاس جمیعًا" اشاره دارد، هر کسی که یک نفس را زنده کند، گویی همه انسان‌ها را زنده کرده است. این نقل قرآنی نشان از اهمیت و ارزش بی‌نظیر پزشکان در جامعه دارد.

روز تولد حکیم بوعلی سینا، فرصتی است برای یادآوری تلاش‌های بی‌وقفه و ارزشمند پزشکان که به واسطه دانش، مهارت و ایثار، به بهبود و حفظ سلامت مردم می‌پردازند. از دیدگاه اسلام و فرهنگ ایرانی، پزشکان دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و حرفه پزشکی به عنوان یک فرهنگ ارزشمند تحت تأثیر این دیدگاه‌ها قرار دارد.

به مناسبت روز پزشک، تبریک و تهنیت خود را به تمام پزشکان عزیز، به ویژه همکاران عزیزم در بیمارستان شریعتی و دانشگاه علوم پزشکی تهران، تقدیم می دارم. امیدوارم که همواره با ایمان، اخلاص و عشق به این حرفه، به بهبود و حفظ سلامت جامعه کمک کنید.

با ارزوی سلامتی، شادکامی و موفقیت برای شما عزیزان.
با احترام، دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی

• گروه خبری : حوزه ریاست,مدیریت